MLP:n Valmentajapäivä 2024

Keskustakirjasto Oodi, Töölönlahdenkatu 4, Helsinki – 16.8.2024 (pe) klo 8.30 alkaen

MLP:n Valmentajapäivä 2024

Keskustakirjasto Oodi, Töölönlahdenkatu 4, Helsinki – 16.8.2024 (pe) klo 8.30 alkaen

 

Tervetuloa käynnistämään syksyä MLP:n valmentajaverkoston kanssa  perinteiseen Valmentajapäivään 16.8.2024! Tänä vuonna tapaamme Helsingin ytimessä tiedon äärellä, keskustakirjasto Oodissa. 

Pääroolissa Valmentajapäivässä on MLP:n valmentajaverkosto:

 

  • Anniina Ruusila (Kohtaamiskaista) puhuu luottamusta edistävästä johtamisesta hoitotyössä.
    Anniina työskenteli pitkään hoitoalalla ja turhautui siihen, miten hoitotyötä johdettiin eri työyhteisöissä. Niinpä hän päätti lähteä opiskelemaan aihetta itse. Anniina valmistui vuodenvaihteessa terveystieteiden maisteriksi (hoitotyön johtaminen) ja teki lopputyönsä aiheenaan: Luottamus ja luottamusta edistävä johtaminen terveydenhuollon ammattilaisten kokemana. Anniina esittelee gradunsa ja sen tulokset.

  • Jarkko Saari (Toisintekijät) kertoo tekoälyn hyödyntämisestä  valmennusratkaisujen rakentamisessa.
    Tekoäly on puhututtanut työelämää viime aikoina. Onko kyseessä uhka vai mahdollisuus? Jarkko työskentelee yrittäjänä koulutus- ja valmennusalalla ja näkee tekoälyn mahdollisuutena. “Tekoäly on kuin tuli. Hyvä renki, mutta huono isäntä.” Miten Jarkko on valjastanut tekoälyn rengikseen? Siitä kuulemme lisää Valmentajapäivässä.

  • Marko Kaistinen (Bavion) jakaa kokemuksiaan esihenkilötyön tukemisesta ja kehittämisestä Work of Leaders Johtajuusprofiilia hyödyntäen. Marko on Integral master coach, joka on tehnyt pitkän uran valmennusalalla. Vuosien ajan Marko on valmentanut ylempää johtoa ja johtoryhmiä yhtenä luottotyökalunaan Everything DiSC Work of Leaders. Miten WOL Johtajuusprofiilia on hyödynnetty ja millaisia tuloksia sen avulla on saatu aikaan ajassa, jossa työnimu on laskenut ja työn liiallinen määrä kuormittaa johtoa?

 

Lisäksi meitä on inspiroimassa Saku Tuominen puheenvuorollaan “Valtavien mahdollisuuksien aika”. Hän vastaa tämän vuoden keynote-puheenvuorosta. Näinä aikoina suuri osa yleistä keskustelua on sävyttynyt negatiivisesti. Puhumme  paljon erilaisista uhista, huolista, stressistä ja ahdistuksesta. Niin tärkeää kuin tämä onkin, on hyvä huomata myös ne valtavat mahdollisuudet, jotka eteemme aukeavat joka ainoa päivä. Saku auttaa meitä aloittamaan syksyn uusin silmin.

 

Ilmoittautuminen on nyt auki, tervetuloa mukaan!

Valmentajapäivä on tarkoitettu MLP:n valmentajaverkostolle ja yhteyshenkilöille.

 

Hinta: 89 € (alv 0%)

 

Tilaisuus on maksuton MLP:n kulta- ja hopeaedun saavuttaneille asiakkaille sekä sertifiointinsa viimeisen vuoden aikana tehneille

 

Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian. 8.8. jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

 

Ilmoittautuminen päättyy 7.8.2024. 

 

Täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen ja paina lähetä.

Valmentajapäivän ohjelma ja puhujat

Ohjelma:

 

Ilmoittautuminen ja aamukahvit (8.30 –>)

Päivän käynnistys: Tervetuloa ja agenda (9.00–>)

 

Anniina Ruusila: Luottamusta edistävä johtaminen hoitotyössä

Tauko

Jarkko Saari: Tekoäly valmennustyön tukena

Tauko

Marko Kaistinen: Everything DiSC Work of Leaders Johtajuus -profiilin hyödyntäminen johtoryhmätyöskentelyssä

Lounas

Saku Tuominen: Valtavien mahdollisuuksien aika

 

Päivän lopetus n. klo 13.30 

 

Anniina Ruusila

Kohtaamiskaista

Marko Kaistinen

Bavion

Jarkko Saari

Toisintekijät

Saku Tuominen