Valmentajapäivä 2023

MLP:n Valmentajapäivä 2023

Tiedekeskus Heureka, Kuninkaalantie 5, Vantaa – 18.8.2023 (pe) klo 8.30 alkaen

Tervetuloa käynnistämään syksyä MLP:n valmentajaverkoston kanssa  perinteiseen Valmentajapäivään 18.8.2023!

Tänä vuonna tapaamme Heurekassa, tieteen ihmeellisessä maailmassa. Mikä olisikaan sopivampi paikka KESKITTYÄ kuulemaan tällä hetkellä tietotyöläisiä piinaavasta ongelmasta – keskittymiskyvyn puutteesta. Siltaa uusimman neurotieteen tutkimuksen ja käytännön työelämän välille meille tulevat rakentamaan Silta Educationin Veera Virintie ja Johanna Vilmi. Heidän avullaan saadaan vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • tietotyöntekijä vaihtaa tehtävää keskimäärin 45 sekunnin välein – mitä tästä seuraa?
  • miten tehdä tietotyötä kestävästi ja uupumatta aivoilla, jotka ovat edelleen savannilla?
  • mitkä kolme asiaa jokaisen pitäisi tietää saadakseen asiat aikaan, päästäkseen itselle merkityksellisiin tavoitteisiin ja auttaakseen aivojaan oppimaan uutta?

 

Tämän lisäksi tietysti kuullaan myös MLP:n kuulumiset ja annetaan puheenvuoro verkostoon (Elina Aaltolainen, Milestone). Puheenvuorojen jälkeen Valmentajapäivän vieraat pääsevät halutessaan tutustumaan Heurekan näyttelyihin. Tarkempi ohjelma aikatauluineen julkaistaan elokuussa.

Valmentajapäivä on tarkoitettu MLP:n valmentajaverkostolle ja yhteyshenkilöille. Tilaisuus on maksuton MLP:n kulta- ja hopeatason asiakkaille sekä sertifiointinsa viimeisen vuoden aikana tehneille. Muille verkoston jäsenille hinta on 79 € (hintaan lisätään alv 24%). Ilmoittautuminen umpeutuu 10.8.2023. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian. 10.8. jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Merkitse päivä kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan jo nyt!

Nähdään elokuussa!

Valmentajapäivän keynote-puhujat

Veera Virintie on neurotieteeseen erikoistunut kasvatustieteiljä, jolla on myös viestintä- ja markkinointijohtajan tausta eri kasvuyrityksistä. Johanna Vilmi on tietotyöläisten kognitiivisen kuormituksen ja stressin hallintaan erikoistunut työpsykologi. 

Veera ja Johanna eivät kestä ajatusta, että uusin tutkittu tieto ei tavoittaisi tietotyötä tekeviä asiantuntijoita, ja heidän missionaan on viedä tämä tieto käytännön työkaluiksi muotoiltuna kaikkien saataville. 

Veera Virintie
Veera Virintie
Johanna Vilmi
Johanna Vilmi
Ilmoittaudu Valmentajapäivään alla olevan lomakkeen kautta.
(Muista painaa lähetä.)