Valmentajapäivä 2019

Vuoden 2019 Valmentajapäivä pidettiin perjantaina 16.8. Vantaalla. Valmentajapäivän teema Rakentava konflikti -herätti suurta mielenkiintoa ja osallistujia tämän vuoden tapahtumassa oli ennätysmäärä, kaikkiaan 130 henkilöstön kehittäjää. Valmentajapäivä järjestetään vuosittain ja se on suunnattu kaikille Everything DiSC ja The Five Behaviors – sertifioituneille valmentajille.

Uusi DiSC-profiili

Valmentajapäivä ei jättänyt ketään kylmäksi. Päivän aikana julkaistiin uusi konfliktiprofiili. Everything DiSC Rakentava konflikti on ainutlaatuinen henkilöstön kehittämisen työkalu, joka kuvaa täyttäjänsä tapaa toimia konfliktitilanteessa ja toimintamalleja, joilla konfliktista tehdään rakentava. Konfliktiprofiili on ennen kaikkea tiimityökalu, joka mahdollista tiimityön viemisen kokonaan uudelle tasolle.

Tutustu konfliktiprofiiliin tässä.

Pääpuheenvuorot

Tämän vuoden valmentajapäivän pääpuheista vastasi kaksi konfliktisovittelun rautaista ammattilaista: Maaret Punto ja Saara Remes.

Puheenvuorojen teemat

Maaret Punto: Konfliktit työyhteisössä ja niiden selvittely

Maaret toimii Mehiläisen Työelämäpalveluissa vastaavana työterveyspsykologina sekä Helsingin alueen työterveyspsykologien ja psykoterapeuttien esimiehenä. Lataa Maaretin esitys tästä (vain MLP Verkoston valmentajille eDiSC-tunnuksilla)

Saara Remes: Työsovittelu, tutkimus ja käytäntö

Saara on käyttäytymistieteilijä (KM), työ- ja organisaatio-psykologiaan erikoistunut ratkaisu- ja voimavarakeskeinen valmentaja, psykoterapeutti (Valvira) sekä työyhteisösovittelija. Lataa Saaran esitys tästä (vain MLP Verkoston valentajille eDiSC-tunnuksella)