Valmentajapäivä 2018

Valmentajapäivää vietettiin 17.8.2018 Vantaalla. Paikalla oli 103 organisaatioiden kehittäjää ja kuhina sen mukaista. Päivän aikana kuultiin kuusi vieraspuheenvuoroa sekä MLP:n omat kuulumiset. Aiheina pohdittiin organisaatioita ilman esimiehiä, itseohjautuvuutta, digitalisaatiota sekä valmentajien muuttuvia rooleja, muuttuvassa maailmassa. Aiheet koettiin selkeästi puhuttelevina ja ajankohtaisina. Tällä kertaa esityksistä ei kuitenkaan noussut yhtä ylitse muiden, vaan jokaiselle löytyi jokin asia, joka väreili omien pohdintojen kanssa samalla taajuudella. Mielenkiintoisia poimintoja päivästä voi käydä kurkkimassa Twitteristä joko MLP:n sivun alta tai etsiä ne käyttämällä hakuna #mlpdisc.

 

Vuoden valmennuskumppani

Vuoden valmennuskumppanina palkittiin Rema Partners. Rema Partnersilla on pitkä historia MLP:n yhteistyökumppanina ja kiitimme heitä paitsi menestyksekkäästä DiSCin käytöstä myös vuosien saatossa syntyneestä avoimesta ja luottamuksellisesta yhteistyösuhteesta, jollaiseen toivomme pääsevämme kaikkien valmentajaverkostolaisten kanssa. Muistamisen vastaanotti Seppo Virtanen.

 

Palaute

Keräsimme päivästä palautetta ja saimme kokonaisarvosanan 4,4 / 5. Aika hyvin, kiitos palautetta antaneille. Kasvavan osallistujamäärän myötä meille kumminkin tuo haastetta, miten säilyttää riittävä keskustelun ja yhteisen reflektoinnin taso niin ohjelman kuin taukojenkin aikana. Tähän haasteeseen pyrimme vastaamaan tulevissa tapahtumissamme.

 

Valmentajapäivä 2019

Seuraava valmentajapäivä pidetään elokuussa 2019. Valmentajapäivä pidetään perinteisesti valmentajaverkostomme jäsenille aina elokuun kolmantena perjantaina, joten halutessasi, laita korvamerkki tuolle päivälle jo nyt. Vuoden 2019 valmentajapäivälle on alustava varaus esiintyjästä, jota ei ihan jokaisessa seminaarissa ole kuultukaan…siitä lisätietoa luvassa myöhemmin. Olemme tällä hetkellä myös pelkkinä korvina toiveillenne. Onko sinulla jokin aihe mielessäsi, mitä haluaisit käsiteltävän Valmentajapäivän tyyppisessä tapahtumassa? Jaa ajatuksesi kanssamme ja laita mailia terhi@mlp.fi