Seppo Lehtinen

Suomen Tiimitaidot Ky

WWWhttps://www.tiimitaidot.fi/
Sähköpostiosoiteseppo.lehtinen@tiimitaidot.fi
Toimiston sijaintiVarsinais-Suomi
Valmennuskielifi
Moduulit1. Everything DiSC -työyhteisöprofiili ja profiilin purku, DiSC ja myynti
ErikoistumisalueetMyyntivalmennukset, Lean, 5S, johtaminen, esimiestyö, sparraus, coaching, neuvottelutaidot, työhyvinvointi, varhainen puuttuminen, yrittäminen ja ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot
OsaamisalueetSeppo Lehtinen on yli 30 vuoden kokemustaustan omaava myynnin ammattilainen. Hän on toiminut monipuolisissa myynnin tehtävissä, sekä koulutus- ja valmennusalalla, kerryttäen samalla itselleen asiantuntijuutta useilta eri toimialoilta. Erityisesti vakuutusala, henkilöstövuokraus, rekrytoinnit ja aikuiskoulutus ovat muodostuneet Sepon keskeisiksi osaamisalueiksi käytännön työn ja opiskelun kautta. Tällä hetkellä Seppo toimii yrittäjänä, jakaen kokemustaan ja tietotaitoaan eteenpäin koulutusten ja valmennusten muodossa. Seppo järjestää myös avoimia DiSC koulutuspäiviä, joihin voi osallistua pienemmistä yrityksistä yksin, kaksin tai vaikkapa omatoimisesti. Tarkista koulutuspaikkakunnat www.tiimitaidot.fi

  • Yksi Sepon valmennuksista on suunnattu henkilöille, jotka eivät toimi suoraan myyntitehtävissä mutta edustavat yritystään erilaisissa työtehtävissä asiakkaiden suuntaan. Myynnillistä ajattelua ei myyntityössä toimiville.

  • Yritykselle nämä henkilöt ovat tärkeä voimavara ja sen hyödyntäminen yrityskuvan ja lisämyynnin kannalta voi olla palkitsevaa.

  • Yhteistyökumppaneidensa kanssa Seppo järjestää myös henkilöstöpäiviä, joissa yhdistyvät valmennukset ja virkistäytyminen.

  • Näyttötutkintojen arviointeja ja dokumentointia Seppo on tehnyt vuosien aikana satoja ja sitä hän jatkaa myös oman yrityksensä kautta, tarjoten tutkinnon järjestäjille osaamistaan.

  • Valmennusten ja koulutusten kautta yksilö saa paremmat valmiudet toimia tiimissä ja yritykset motivoituneempia ja osaavampia työntekijöitä. Samalla monien työtehtävien onnistumiselle kriittiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot kohenevat.

[et_social_share]
MLP