Marianne Kukko

Lygge

WWWhttps://www.lygge.fi/
Sähköpostiosoitemarianne.kukko@lygge.fi
Toimiston sijaintiPirkanmaa
Valmennuskielifi, en
ModuulitEverything DiSC® -valmentajavalmennus, 1. Everything DiSC -työyhteisöprofiili ja profiilin purku, 2. Everything DiSC® -prosessi ja valmentaminen, 3. Johtamisen parhaat käytännöt
ErikoistumisalueetKetterä ja itseohjautuva organisaatio, merkityksellisen tekemisen kulttuuri, tiimivalmennukset, johtoryhmävalmennukset, muutoksen  ja uudistumisen johtaminen
OsaamisalueetOmaan vahvan tutkimustaustan erityisesti kasvuyritysten tietojohtamisen kysymyksistä sekä ihmisen oppimisesta. Tutkimustaustan lisäksi olen ollut  viemässä eteenpäin muutos- ja uudistamishankkeita erilaisissa organisaatioisa sekä toteuttamassa fuusioita. Omaan myös pitkän kokemuksen julkisorganisaatioista ja niiden toiminnan kehittämisestä. Olen sertifioitu Everything DiSC -valmentaja ja minulla on pedagoginen pätevyys.

Lyggessä haluamme auttaa yrityksiä synnyttämään intohimoa ja sitoutumista, auttaa yrityksiä kasvuun ja menestykseen –  merkityksellisen tekemisen kulttuurin  rakentamisen kautta. Uudistuminen ja kehitys ei ole vain asennekysymys. Kehityksen aikaansaamiseksi johtamisen ja tekemisen on muututtava.

Meillä on  yhdistelmä osaamista ja kokemusta sekä uskallusta tuoda oikeasti erilaisia ja uusia toimintamalleja, jotka vastaavat tämän hetken ja tulevaisuuden vaateisiin. Kokemuksen kautta tiedämme myös miten selkeät käytänteet luovat vakaan pohjan kasvulle. Sovitut toimintamallit myös antavat mahdollisuuden olennaiseen keskittymiseen.

Emme tuo valmiita vastauksia; teemme oikeita kysymyksiä, etsimme oikeat ratkaisut ja teemme työtä  kanssanne, yhdessä varmistaen, että oppi ja hyödyt jäävät teille. Yhteistyö kanssamme on mutkatonta.
[et_social_share]
MLP