Jari Vuorenmaa

Imaction

WWWhttps://www.imaction.fi
Sähköpostiosoitejari.vuorenmaa@imaction.fi
Toimiston sijaintiVantaa
Valmennuskielifi, en
ModuulitEverything DiSC® -valmentajavalmennus, 1. Everything DiSC -työyhteisöprofiili ja profiilin purku, 2. Everything DiSC® -prosessi ja valmentaminen, 3. Johtamisen parhaat käytännöt, Mittaus-360° ja palautekeskustelut
ErikoistumisalueetValmennan ihmisiä sekä johtamaan itseään että vaikuttamaan muihin asioiden ja projektien eteenpäin viemiseksi. Autan myös tiimejä ja työyhteisöjä kehittämään toimintaansa ja saamaan tuloksia aikaan sujuvammalla yhteistyöllä.
OsaamisalueetOlen toteuttanut yli puoli tuhatta itsensä johtamisen valmennusta, reilusti yli 300 asiantuntijoiden vaikuttamistaitojen valmennusta ja erinäisen määrän esimies-, tiimi- ja työyhteisövalmennuksia. Valmennuksiini osallistuu vuosittain toista tuhatta henkilöä. Valmennuksissa uskon ennen kaikkea käytännönläheisyyteen ja konkretiaan — eikä huumoriakaan unohtaa kannata.

Ennen oman valmennusyritykseni perustamista runsas 10 vuotta sitten työskentelin FINTRAssa – Kansainvälisen kaupan koulutuskeskuksessa johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Olen toiminut valmentajana noin 30 maassa ja toteuttanut mm. kouluttajakoulutuksia Brasiliassa, ajanhallintakursseja Sveitsissä, muutosjohtamisen valmennuksia Iranissa ja vaikuttamistaitojen kursseja Kiinassa — ja aikamoisen määrän esimies-, asiantuntija- ja tiimivalmennuksia täällä Suomessa. Teen myös jatkuvasti yhteistyötä eri koulutusorganisaatioiden kanssa.

Everything DiSC- ja Work of Leaders -profiilien lisäksi hyödynnän valmennuksissa myös SDI (Strength Deployment Inventory) -arviointeja ja WorkPlace Big Five -henkilö- ja tiimiprofilointityökalua.
[et_social_share]
MLP