Ira Y. Lange

Q.motion Oy

WWWhttp://qmotion.fi
Sähköpostiosoiteira.lange@qmotion.fi
Toimiston sijaintiHelsinki
Valmennuskielifi, en
Moduulit1. Everything DiSC -työyhteisöprofiili ja profiilin purku, 3. Johtamisen parhaat käytännöt, DiSC ja myynti, Toimiva työyhteisö, The Five Behaviors of a Cohesive Team -valmentajavalmennus, Yhtenäisen tiimin viisi toimintatasoa
ErikoistumisalueetVuorovaikutustaitojen kehittäminen, pelkojen kohtaamisen taitojen ja kyvykkyyden kehittäminen sekä luottamuksen rakentamisen taitojen valmentaminen ja fasilitointi tiimeissä.
OsaamisalueetLeadership Coach ACC, Certified Business Coach Master®

Coaching taitojen valmentaja, BCI.

Olen vuodesta 1995 toiminut erilaisissa myynnin ja johtamisen asiantuntija-, kouluttaja- ja johtotehtävissä finanssialalla sekä ollut kehittämässä asiakkuuksien johtamista erilaisissa organisaatioissa.

Rohkeus inhimillistyä on vuorovaikutuksellisessa epävarmuudessa lepäämisen rohkeutta.

Inhimillistynyt johtaja kutsuu ihmisissä esiin lahjakkuutta ja luovuutta sekä luo tilaa ajattelulle ja uudenaliselle toiminnalle.  Persoonaltaan kypsä johtaja kykenee lepäämään itsessään, toisen ihmisen läsnäolossa eikä hänellä ole tarvetta hallita tilaa, tunnetta ja energiaa, joka erilaisissa vuorovaikutustilanteissa syntyy.

Erityisosaamistani ovat vuorovaikutustaitojen sekä pelkojen kohtaamisen taitojen ja kyvykkyyden kehittäminen sekä luottamuksen rakentamisen taitojen valmentaminen ja fasilitointi tiimeissä.

Pelko on lahja ja kutsu kasvuun! Minulla on kyky kuulla ja sanoittaa ihmisten välisissä suhteissa olevaa energiaa – sitä, mikä usein jää sanojen varjoon, mutta vaikuttaa merkittävästi tiimien toimintadynamiikkaan.  Tästä saan asiakkailtani systemaattisesti palautetta.

Referenssejä saat minulta suoraan.

Työskentelen tällä hetkellä Suomessa ja Baltian maissa.
[et_social_share]
MLP