Elina Aaltolainen-Harjuoja

Milestone Coaching & Consulting Oy

WWWhttp://www.milestone.fi
Sähköpostiosoiteelina.aaltolainen@milestone.fi
Toimiston sijaintiUusimaa
Valmennuskielifi, en
Moduulit1. Everything DiSC -työyhteisöprofiili ja profiilin purku, 2. Everything DiSC® -prosessi ja valmentaminen, 3. Johtamisen parhaat käytännöt, The Five Behaviors of a Cohesive Team -valmentajavalmennus, Yhtenäisen tiimin viisi toimintatasoa
ErikoistumisalueetKuudentoista vuoden kokemus yritystoiminnan kehittämisestä. Erityisosaamisena strateginen kulttuurin kehittäminen mm. Visio- ja strategiaprosessi, arvoprosessit, luottamukseen perustuvan johtoryhmätyöskentelyn ja esimiestoiminnan kehittäminen. Haastavien muutoshankkeiden läpivienti liiketoiminnan murroskohdissa (fuusiot, yt- tilanteet).
OsaamisalueetToimitusjohtaja, kulttuurimuotoilija Elina Aaltolainen-Harjuoja

Arkeni kuluu päivisin strategin, valmentajan ja mentorin rooleissa, auttaen organisaatioita, joilla on intohimona liiketoiminnan kehittäminen ihmisten kautta.

Olen ammattilainen ihmisen yksilö- ja ryhmäkäyttäytymisen ymmärtämisessä ja sen yhdistämisessä liiketoiminnan strategiseen kehittämiseen. Valmentajan työtä on takana lähes 20 vuotta ja osaamista kokonaisvaltaiseen ihmisten käyttäytymisen ymmärtämiseen ja oppimiseen tulee myös käyttäytymistieteiden maisterin opinnoista.

Minulla on mieletön uteliaisuus ihmisiin ja ideoihin, joilla asioita voidaan kehittää. Saan ihmiset sitoutumaan ja innostumaan parhaiden mahdollisten tulosten saavuttamisesta.

"Tyytyväiset ihmiset tekevät tyytyväisiä asiakkaita."

Iloa elämään työn lisäksi tuo viisihenkisen perheen arki Inkoon peltomaisemassa.

Milestone on yrityskulttuurin muotoilutoimisto, joka auttaa asiakkaitaan onnistumaan strategiassaan ihmislähtöisyyden avulla, jotta liiketoiminta menestyy.

 

Twitter

[et_social_share]
MLP