Uusi täsmätyökalu työyhteisöjen konfliktien käsittelyyn


MLP Modular Learning Processes Oy – 4.9.2019

Akateemisen kustannustoiminnan pioneeri John Wiley & Sons, Inc tuo Suomen valmennusmarkkinoille täysin uudenlaisen henkilöprofiilin, joka kuvaa yksilön toimintatapaa konfliktitilanteessa.

– On hienoa tarjota organisaation kehittäjille työkalu, jolle on selvä tilaus. Konflikteista on puhuttu Suomessa jo muutaman vuoden ajan, ja niiden haitalliset vaikutukset on laajalti tunnettuja, MLP:n toimitusjohtaja Sami Jalonen toteaa.

–  Konfliktit voidaan nyt tunnistaa ja ratkaista ennen kuin ne edes syntyvät.

Everything DiSC Productive Conflict -konfliktiprofiili on alkuperäisen DiSC-tuoteperheen kolmas suomenkielinen henkilöprofiili, joka on suunnattu organisaation kehittäjille. Se julkaistiin MLP Modular Learning Processes Oy:n Valmentajapäivässä Vantaalla 16.8.2019.

MLP edustaa alkuperäisiä Everything DiSC -tuotteita Suomessa ja vastaa sertifiointivalmennusten järjestämisestä. MLP Valmentajapäivä on vuosittain pidettävä ammattiseminaari, joka on tarkoitettu sertifioiduille organisaation kehittäjille valmennusyhtiöistä, suuryrityksistä ja oppilaitoksista.

MLP:n edustamia henkilöarvioinnin työkaluja käytetään laaja-alaisesti
eri toimialoilla erilaisissa organisaatioissa , joiden joukossa on mm. seuraavia yrityksiä ja organisaatioita: Helsingin ja Vantaan kaupungit, Suomen Pankki, Terveystalo, Mehiläinen, Alma Media, Nordea, Securitas, HYKS, Ilmarinen, ISS Palvelut, Kone, Haaga-Helia, Cargotec, Ramirent, SOK-yhtymä, Telia, jne.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Sami Jalonen, p. 0400 605225

sami.jalonen@mlp.fi

Hallituksen puheenjohtaja Hannu Häyrinen, p. 0440 555 075

Hannu.hayrinen@mlp.fi