Tuotteet

MLP tarjoaa tutkitut ja luotettavat työkalut, joiden avulla tiimityöskentely tuottaa tulosta.

Tiimityöskentely huippuun

MLP on henkilöstön, johtamisen ja tiimityön sekä työhyvinvoinnin kehittäjä. Tarjoamme alan luotettavimmat työkalut yritysvalmentajille, organisaatioille sekä oppilaitoksille. Jokainen meistä haluaa kuulua huipputiimiin ja jokaisella pitäisi olla siihen mahdollisuus. Siksi haluamme olla mukana rakentamassa parempia tiimejä ja sen myötä parempaa työelämää. Toimiva tiimityöskentely on avain onnistumiseen.

Vahvalla tutkimuspohjalla ja tiedolla varustetut työkalut auttavat vahvistamaan ja kehittämään vuorovaikutusta, johtamista ja konfliktikyvykkyyttä. Näitä taitoja kehittämällä voidaan tutkitusti parantaa työntekijöiden tuloksellisuutta ja työyhteisön hyvinvointia.

Hyvä tiimityöskentely tuo yritykselle kilpailuetua ja lisää yksittäisen työntekijän tyytyväisyyttä. 

Tuotteitamme ovat Wileyn kattava Everything DiSC -tuoteperhe sekä The Five Behaviors -tiimiprosessi. Lisäksi tarjoamme MLP 360 tuoteperheen, jonka avulla toteutat luotettavat 360 -mittaukset ja työhyvinvointikyselyt.

Tiimityötaidot huippuunsa 

Everything DiSC® -tuoteperhe

Everything DiSC Työyhteisö -profiili perehdyttää sinut DiSC-malliin, kertoo oman vuorovaikutustyylisi ja antaa vinkit oman toiminnan tehostamiseen sekä toimimiseen erilaisten ihmisten kanssa. Everything DiSC Työyhteisö -profiili sopii kaikille tehtävän sisällöstä tai työntekijän roolista riippumatta. Lue lisää Everything DiSCin hyödyistä työyhteisöllesi.

Everything DiSC Johtajuus -profiilin (Work Of Leaders – WOL) avulla pääset tarkastelemaan omia johtamisen käytäntöjäsi suhteessa tutkitusti parhaimpiin johtamisen käytäntöihin. Johtajuusprofiilissa johtamista käsitellään vision, sitoutumisen ja toteutuksen näkökulmista. Lue Everything DiSC Johtajuus -profiilista lisää täältä.

Everything DiSC Rakentava Konflikti -profiilin avulla voit oppia käyttäytymään konfliktitilanteissa rakentavammin. Se kuvaa tuhoavaa ja rakentavaa käyttäytymistäsi ja auttaa luomaan toimintamallin konfliktitilanteisiin. Tutustu Everything DiSC Rakentava Konflikti -profiiliin tarkemmin ja paranna konfliktikyvykkyyttäsi!

Everything DiSC® Catalyst

Everything DiSC Catalyst on henkilökohtainen ja täysin uudenlainen vuorovaikutusalusta, jonka avulla pääset perehtymään omiin vuorovaikutus-, johtamis-  ja tunneälytaitoihisi – ajasta ja paikasta riippumatta. Alustan avulla tiimityöskentely kehittyy, sillä se tarjoaa työkaluja ja oivalluksia tiimin jäsenten vahvuuksien ja kehityskohteiden tunnistamiseen. Sen lisäksi, että Catalyst mahdollistaa oman kehittymisesi Everything DiSCin eri sovelluksien avulla,  pääset tutustumaan myös kollegoihisi vuorovaikutuksen näkökulmasta. Se lisää ymmärrystä ja näkemyksellisyyttä kahden ja useammankin ihmisen välisestä vuorovaikutuksesta. 

MLP tarjoaa tutkitut ja luotettavat työkalut, joiden avulla tiimityöskentely tuottaa tulosta.

Mittaukset ja MLP360-järjestelmä

Organisaatioiden suurin pääoma löytyy omasta henkilöstöstä: ihmisten hyvinvoinnista sekä kasvupotentiaalista. Kyky toimia yhdessä muiden kanssa sekä tehokas, joustava tiimityöskentely ovat myös avaimia menestykseen. 360-mittaus auttaa tunnistamaan kehityskohteita ja suuntaamaan voimavarat oikein. 360-mittaus ja MLP360-mittausjärjestelmä auttaa tilannekuvan hahmottamisessa, kehityskohteiden löytämisessä ja sitä kautta työntekijöiden perustarpeiden tyydyttämisessä.

The Five Behaviors®

The Five Behaviors® – Tiimin viisi toimintatasoa -prosessi ja tiimiprofiilit auttavat ymmärtämään miten huipputiimejä kehitetään ja tuetaan. The Five Behaviors-prosessissa tiimin toimintaa tarkastellaan viiden tason kautta:

  • keskinäinen luottamus
  • rakentavat konfliktit
  • yhteisiin päätöksiin sitoutuminen
  • tiimin jäsenten keskinäinen tilivelvollisuus
  • tulokset

Tiimiarvioon perustuva valmennusohjelma auttaa ymmärtämään miten ryhmästä tulee aito, keskinäisen luottamuksen varassa toimiva tiimi. Tiimityöskentely, jota The Five Behaviors -prosessilla kehitetään parantaa yhteistyötaitoja ja tehokkuutta työpaikalla.

MLP tarjoaa tutkitut ja luotettavat työkalut, joiden avulla tiimityöskentely tuottaa tulosta.

Asiakastarinat

MLP on saanut olla mukana satojen asiakasorganisaatioidensa kehittämisessä työkaluratkaisujensa kautta. Tutustu millaisia kokemuksia asiakkaillamme on työkaluistamme sekä palveluistamme, joiden avulla tiimityöskentely ja vahvuudet on saatu kukoistamaan.

Valmentajaverkosto apunasi

Työyhteisön kehittämiseen on joskus parasta ottaa avuksi oman organisaation ulkopuolinen ammattilainen. Asiantuntija tuo uusia näkökulmia ja parhaita käytäntöjä, ja tiimityöskentely tehostuu. Valmentajaverkostoomme on vuosien saatossa sertifioitu yli 900 organisaatioiden kehittäjää, ja olemme osa Wileyn maailmanlaajuista valmentajaverkostoa. Meidän kauttamme löydät sertifioidut ammattilaiset organisaatiosi kehittämiseen tai voit myös liittyä mukaan heidän ammattitaitoiseen joukkoonsa.

MLP

goes Oulu!

MLP:n sertifiointivalmennukset järjestetään tyypillisesti pääkaupunkiseudulla.
Lokakuussa kuitenkin on mahdollista sertifioitua Everything DiSC työkaluihin Oulussa.

MLP järjestää Everything DiSC sertifioinnin 29.-30.10. ja jo sertifioituneille Konkarivalmennuksen 31.10.2024.

 

Kysy lisää alla olevan napin kautta. Lämpimästi tervetuloa mukaan valmennuspäiviin! 

Valmentajaverkosto: Marjo-Riitta Ristikangas

Ristikangas Marjo-Riitta

Valmentaja
BoMentis Oy
marjo-riitta.ristikangas @bomentis.fi
+358 40 503 3046

Harju Hermanni

Muutosvalmentaja
HarjuLead Oy
hermanni @harjulead.fi
+358 400 167 337
Valmentajaverkosto: Sari Tuura

Tuura Sari

Valmentaja
Eezy Flow Oy
sari.tuura @eezy.fi
+358 45 275 6692
Valmentajaverkosto: Sini Caven

Cavén Sini

Psykologi
Pihlajalinna
sini.caven @pihlajalinna.fi
+358 40 540 5369
Valmentajaverkosto: Tiina Lehti-Lehtonen

Lehti-Lehtonen Tiina

Managing Director, Executive Coach
Max Potential Coaching Oy
tiina.lehti @maxpotential.eu
+358 40 538 7070
Valmentajaverkosto: Marko Kaistinen

Kaistinen Marko

Valmentaja, Integral Master Coach
Bavion Oy
marko.kaistinen @bavion.fi
+358 40 566 6655
Valmentajaverkosto: Ritva-Liisa Niskanen

Niskanen Ritva-Liisa

Valmentaja
Human Side Oy
ritva-liisa.niskanen @humanside.fi
+358 400 499 194
Valmentajaverkosto: Pauliina Männistö

Männistö Pauliina

Valmentaja
Kulmia Group Oy
pauliina.mannisto @kulmia.fi
+358 40 754 1232
Valmentajaverkosto: Matti Sipilä

Sipilä Matti

Valmentaja
Kulmia Group Oy
matti.sipila @kulmia.fi
+358 40 506 6361
Valmentajaverkosto: Seija Wahlström

Wahlström Seija

Kouluttaja, Johtaminen ja esihenkilötyö
Omnia
seija.wahlstrom @omnia.fi
+358 40 126 7666