Saammeko esitellä: The Five Behaviors Personal Development

Olethan jo kuullut The Five Behaviors –työkalusta? The Five Behaviors – Tiimin viisi toimintatasoa -valmennus perustuu Patrick Lencionin luomaan tiimimalliin, jossa tiimi saavuttaa luottamuksen avulla avoimen ja tuloksellisen toimintatavan. Mikäli aihe on sinulle vielä vieras, tutustu mallin lyhyeen oppimäärään täällä.The Five Behaviors –tuoteperhe on saanut nyt uuden lisäyksen. 9.5. julkaistiin englanninkielinen versio The Five Behaviors™: Personal Development –profiilista. Tämä profiili on yksilötason työkalu, jolla kukin voi opetella parempia tiimitaitoja Patrick Lencionin luottamusmallin mukaisesti.

Sama viitekehys, uusi ilme ja näkökulma

The Five Behaviors tiimityökalussa, tuloksen saadakseen, henkilön täytyy kuulua tiimiin, jossa jokainen antaa oman arvionsa tiimin toiminnasta. Koska Personal Development työkalu on suunniteltu henkilön omakohtaista kehittymistä ajatellen, tämän profiilin voi tehdä yksittäin ja tiimiin liittämistä ei vaadita. Riittää että henkilö vastaa tiimiä ja itseään koskeviin kysymyksiin oman näkökulmansa mukaisesti. Näin ollen profiili kertoo, miltä henkilön toiminta tiimissä voi vaikuttaa ja miten siitä voisi tehdä tiimin toiminnan kannalta parempaa.


Pääset tutustumaan englanninkieliseen malliraporttiin tästä ja esitteeseen tästä.

Jos sinulla on The Five Behaviors –sertifiointi, EPIC-tilillesi on jo avattu pääsy tähän profiilin. Profiiliin liittyen on mahdollista ostaa myös Wileyn tuottama englanninkielinen valmennusmateriaali videoineen. Tämä ei ole MLP:llä varastotuote, joten olethan yhteydessä henkilökuntaamme tuotteen hintoihin ja tilaamiseen liittyen.


Haluatko sertifioitua The Five Behaviors –valmentajaksi? Ilmoittaudu sertifiointiin täältä.