Profiilin tekijän rekisteröinti profiilin teon yhteydessä

Marraskuussa DiSC-profiilin vastaamisprosessiin tuli muutos. Aiemmin profiilikyselyyn vastatessa profiilin tekijä on päässyt etenemään suoraan lähetetyn linkin kautta omien tietojen syöttämiseen ja vastaamiseen.  Nyt, ennen kuin henkilö pääsee vastaamaan kyselyyn, hänen täytyy rekisteröityä luomalla käyttäjätunnus (=sähköpostiosoite, johon linkki on lähetetty) ja salasana. Nämä on hyvä pitää tallessa myöhempää käyttöä varten.

 

Vastaajan tulee syöttää sähköposti sekä salasana rekisteröityäkseen.

 

Jos vastaajalle on annettu lupa profiilinsa tarkasteluun heti profiilin teon jälkeen, on hän aiemmin päässyt  lataamaan profiilinsa klikkaamalla saamaansa profiilintäyttölinkkiä. Jatkossa profiilintäyttölinkin kautta pääsee edelleen tarkastelemaan omaa profiiliaan, mutta se vaatii kirjautumisen profiilin teon alussa luoduilla tunnuksilla. Näin varmennetaan, että linkin kautta profiilia pääsee tarkastelemaan vain sen tehnyt henkilö.

 

Rekisteröityminen ennen profiilin tekoa nopeuttaa nykyisin myös myeverythingdisc.comiin pääsyä. Kun rekisteröinti tehdään ennen profiilikyselyyn vastaamista, riittää myeverythingdisc.comiin rekisteröitymiseen oman yrityksen kirjaaminen sekä aktivointilinkin klikkaaminen (edellytyksellä, että henkilölle on sallittu pääsy myeverythingdisc.comiin EPICissä).

 

Myeverythingdisc.com rekisteröitymiseen riittää jatkossa organisaation lisääminen sekä vahvistuslinkin klikkaaminen.

 

Katso muutoksesta kertova englanninkielinen video tästä.