henkiloprofiilit

Näkyvyyttä sertifioinneillesi

Tasaisin väliajoin meiltä kysytään markkinoinnilliseen näkyvyyteen liittyviä asioita ja tässä haluamme nostaa niistä esille kaksi.

Näkyminen valmentajaverkostossa

Oletko huomannut nettisivuillamme valmentajaverkosto-osion? Jos et, niin käy kurkistamassa sitä täältä.


Kuka tahansa sertifioitunut valmentajamme on tervetullut näkymään valmentajahaussa. Jotta saamme tietosi näkyviin, pyydämme sinua toimittamaan meille perustietojen (nimi, yritys, sähköposti, verkkosivut, toimialue) lisäksi lyhyen kuvauksen osaamisestasi sekä nostot erikoisosaamisestasi. Laita mukaan myös (riittävän hyvälaatuinen) kuva, joka liitetään tietojesi yhteyteen. Halutessasi voit myös liittää mukaan sosiaalisen median osoitteesi tai videota, jotka saadaan myös näkymään profiilissasi.

Toimitettuasi tiedot, lisäämme sinut näkymään sivuille. Helppo juttu siis! Sivujen päivitykset tulevat myös kauttamme, joten jos huomaat profiilissasi päivitettävää tietoa, olethan yhteydessä meihin.


Näkyminen LinkedInissä

Monet meistä pitävät LinkedInissä CV:n kaltaista listaa tekemistämme töistä ja osaamisestamme. Myös MLP:n kautta tekemän sertifioinnin voi lisätä näkymään omien suoritusten joukkoon. Se tapahtuu näin:

  1. Mene oman profiilisi sivulle
  2. Valitse Add profile section (sininen painike) ja ota sieltä kohta Accomplishments > Certifications. Paina certifications kohdasta plussaa, niin saat lisättyä uuden sertifioinnin näkyviin.
  3. Syötä certification name kohtaan joko: Certified trainer, Everything DiSC tai Certified trainer, Five Behaviours of a cohesive Team
  4. Certification authority kohtaan syötä MLP Modular Learning Processes Oy ja valitse se, kun järjestelmä ehdottaa sinulle sitä.
  5. Laita ruksi kohtaan certification does not expire.
  6. Paina Save ja sertifiointisi on liitetty näkymään profiilissasi.

Alla kuva näkymästä, johon sertifiointi lisätään.Nämä toimenpiteet tekemällä saat näkyvyyttä suorittamillesi sertifioinneille.