Tervetuloa MLP Verkostoon, johon kuuluu niin valmentajia, inhouse-valmentajia kuin opetusalan ammattilaisiakin. Sitten kolmannen sukupolven Everything DiSC -tuoteperheen julkaisun MLP-verkostoon ja samalla Wileyn Evertyhing DiSC ja The Five Behaviors maailmanlaajuiseen valmentajayhteisöön on liittynyt sadoittain myös suomalaisia valmentajia.

Näillä sanoilla saamme aina uudelleen toivottaa tervetulleeksi uusia ammattilaisia verkostoomme, jossa meillä on vain yksi tehtävä: palvella. Sen lisäksi, että järjestämme sekä Everything DiSC että The Five Behaviors -valmentajavalmennuksia, saamme tehdä paljon muutakin:

  • Vuosittaiset valmentajapäivät
  • Kulta-asiakkaille suunnatut MLP Round Table – aamuseminaarit
  • Kulta- ja hopea-asiakkaille suunnatut sparrausaamut
  • EDU-sektorin omat tilaisuudet
  • Valmistujaiset

Valmentajapäivä 2020

Vuosittaiset valmentajapäivät pidetään aina elokuun kolmantena perjantaina (tänä vuonna siis 21.8.2020). Tämän vuoden teemana on ”Hyvinvoiva organisaatio”. Keskitymme valmentajapäivän ajan siihen, miten tiimiläiset voivat olla yhdessä rakentamassa organisaatiota, jossa jokaisen on hyvä olla ja jonka toiminta on tuloksellista. Keskiössä on niin luottamus ja psykologinen turvallisuus kuin konfliktointi ja tunneälykin. Valmentajapäivä on suunnattu kaikille MLP Verkoston jäsenille (Kulta- ja Hopeatasoille ilmainen, muuten 129 € + alv).

MLP Round Table Master Class

MLP Round Table on 12 hengen kutsuvierastilaisuus. Round Table Master Class rakentuu aina vahvan elämänkokemuksen varaan ja sen teemat vaihtelevat sen mukaan, mikä ajassa on kaikkein tärkeintä. Syksyn 2019 vieraana oli Suomen hiihtoliiton toiminnanjohtaja Markku Haapasalmi. (Kulta-taso)

EDU-sektorin tilaisuudet

Myös koulutussektori (EDU) on löytänyt alkuperäisen Everything DiSC -tuoteperheen. Koska koulutussektori on selkeästi oma maailmansa, pyrimme vastaamaan siihen sen omilla ehdoilla. Siksi on tärkeää pysähtyä säännöllisesti miettimään yhdessä, miten voisimme olla palvelemassa entistä paremmin huomisen Suomen tekijöitä.

Sparrausaamut

Sparrausaamut ovat kulta- ja hopea-asiakkaille suunnattuja aamutilaisuuksia, joiden keskeinen idea on ”ammatillinen ihmettely”. Kaikki kehittyy sitä vauhtia, että kukaan ei pärjää yksin. Siksi kokoonnummekin välillä yhteen pohtimaan ja luomaan uutta niin, että jokainen saa jotain kotiin vietäväksi. (Kulta- ja hopeatasot)

Yhteistyö Suomen Partiolaisten kanssa

MLP on aloittanut yhteistyön partion kanssa, mihin kutsuimme myös valmentajaverkostomme mukaan. Kyseessä on pro bono -henkinen valmennusapu, jolla pyritään tukemaan partion sisäistä työtä ja kehittymistä. Mikäli partion toiminta on lähellä sydäntäsi ja haluat välillä satsata aikaasi ja osaamistasi partiolaisten valmentamiseen, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan toimintaan. Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä info (at) mlp.fi.  (kaikki tasot)

Valmistujaiset

Juuri ennen ”kauneinta kesää ja lumivalkoista joulua” kokoonnumme yhteen kaikkien uusien ja muutaman kokeneen valmentajan kanssa jakamaan niin kokemuksia, kuin todistuksiakin, sekä nostamaan maljoja. (Uudet valmentajat)

Asiakasohjelma

MLP palkitsee asiakkaitaan rahanarvoisilla eduilla. Asiakasohjelman mukaisesti osa tapahtumista on suunnattu asiakastason mukaan. Sama koskee myös joitain etuisuuksia. Kultataso oikeuttaa kahteen täysin ilmaiseen sertifiointivalmennukseen. Hopeataso tuo vastaavasti mukanaan kaksi seritifointivalmennusta puoleen hintaan. Kultataso on oikeutettu ilmaisiin eDiSC-tunnuksiin. Hopeatasolla etu koskee yrityskohtaisesti kahta valmentajaa. MLP:n asiakaspalvelu kertoo mielellään asiakasohjelmasta tarkemmin.