MLP Modular Learning Processes Oy

Tutkitut valmennustyökalut ovat tuottaneet jo 25 vuotta tulosta parempien tiimien kehittämisessä

MLP tarjoaa tutkitut valmennustyökalut

MLP tarjoaa yritysvalmentajille, organisaatioille ja oppilaitoksille luotettavat valmennustyökalut johtamisen ja tiimityöskentelyn kehittämiseen sekä konfliktikyvykkyyden vahvistamiseen.

Tavoitteenamme on edistää yhteistyötä ja konfliktien rakentavaa ratkaisemista, mikä puolestaan vahvistaa organisaation kokonaisvaltaista suorituskykyä. Edustamamme valmennustyökalut ovat tehokas tapa luoda yhteinen kieli, jolla keskustella tiimiläisten erilaisuudesta, vahvuuksista ja kehityskohteista. Vuorovaikutustaitoja kehittämällä voidaan tutkitusti parantaa työntekijöiden tuloksellisuutta ja työyhteisön hyvinvointia.

 

MLP:llä uskotaan erilaisuuteen ja jatkuvaan kehittymiseen. Tarjoamamme valmennustyökalut ovat suunniteltu vastaamaan organisaatioiden monimuotoisiin tarpeisiin. Arvostamme asiakkaitamme ja autamme heitä onnistumaan olemalla aito, luotettava ja lämminhenkinen kumppani. Tahtotilamme on auttaa organisaatioita kasvamaan ja kehittymään muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Uskomme, että aidolla välittämisellä ja luottamuksellisella yhteistyöllä voimme tukea asiakkaitamme saavuttamaan pitkäaikaisen menestyksen ja hyvinvoinnin työyhteisössään.

MLP - luotettavat ja tutkitut valmennustyökalut jo 25 vuotta

Tutustu MLP:hen ja ihmisiin sen takana meidän itsemme ja asiakkaidemme kertomana. Tämä hyvänmielen historiikki koostettiin vuonna 2022 MLP:n 25-vuotisen taipaleen kunniaksi.

Auktorisoitu Everything DiSC® ja The Five Behaviors® partneri

Alkuperäinen DiSC®-mittausmenetelmä luotiin jo yli 50 vuotta sitten. Sen oikeudet omistaa John Wiley & Sons, Inc., joka on johtava tiedon kustantaja maailmassa. MLP Modular Learning Processes Oy on Wileyn auktorisoima ja ainoa yritys Suomessa, joka sertifioi Everything DiSC ja The Five Behaviors -valmennusratkaisujen käyttäjiksi. 

 

  • MLP Verkostoon on vuosien saatossa sertifioitu yli 900 organisaationkehittäjää valmennusratkaisujemme käyttäjiksi
  • Olemme osa Wileyn maailmanlaajuista valmentajaverkostoa,  sertifioituneita valmentajia on jo 70 maassa

 

Henkilöarvioinnin työkaluja on tarjolla paljon ja niiden luonne ja laatu vaihtelevat suuresti. Laki yksityisyyden suojasta (13§) säätelee henkilöarvioinnissa käytettävien työkalujen käyttöä. MLP:n edustamat henkilöprofiilit on tarkoitettu kehittämisen tueksi. Niillä on laaja tutkimustausta ja ne täyttävät niin yksityisyyden suojan vaateet kuin lain määrittelemät luotettavuuskriteeritkin. Käytännössä se tarkoittaa työkalujen validointia ja käyttäjien ammattitaidon varmistamista sertifioinnin keinoin.

Hallitus