Kuuntelu ja kuuntelun kehittäminen

Ihmisten johtajat osaavat kuunnella ihmisiä *

Palautte on yksi yleisimmistä keinoista vaikuttaa tiimiläisten suorituskykyyn. Nyt jos koskaan, tiimiläiset janoavat ymmärrystä ja palautetta kaiken muutoksen keskellä. Mutta palautetta tulee osata antaa oikein. Vääränlainen palaute voi jopa huonontaa tilannetta entisestään. Avainsana on kuuntelu!

Tutustu Tiina Savian ja Annamaria Väli-Klemelän näkemyksiin vuorovaikutuksesta ja kuuntelemisen taidosta Etätyöfoorumissa.

”Etätyöskentely tekee aidosta kuuntelusta entistä haastavampaa.”

”Kuuntelu on taito siinä missä muutkin johtamisen taidot ja siinä voi kehittyä.”

Kaksi vaihtoehtoa vahvistaa työyhteisön vuorovaikutus- ja kuuntelutaitoja.

Everything DiSC -tuoteperhe

Laajasti käytetty menetelmä sanoittaa erilaisuutta ja luoda yhteistä kieltä.

732772934-fbafe1de2cccd31c02205cce9a9800beb773988a36b9305147d7f1e00631555b-d_295x166
catalyst-thumb

Everything DiSC Catalyst

Yrityskohtainen vuorovaikutusalusta, joka auttaa ymmärtämään kollegoiden tapaa kommunikoida ajasta ja paikasta riippumatta.

Sertifioidu valmennustyökalujen käyttäjäksi

Saat Everything DiSC® ja The Five Behaviors® -valmennustyökalut käyttöösi ottamalla osaa sertifiointivalmennukseen. Tutustu valmennuksiin ja niiden sisältöön.

Moderni valmennustyökalu

2000-luvulla kehitetty Everything DiSC -tuoteperhe hyödyntää modernia psykometriikkaa, mitä edustavat esim. adaptiivinen mittausmenetelmä ja pitkälle kehittyneet algoritmit. Mallin suosio perustuu sen helppoon ja nopeaan omaksuttavuuteen.

Lue lisää täältä…

Myös Everything DiSCin käytettävyys on huippuluokkaa. Tästä esimerkkinä esim. kahden henkilön välille tehtävät vertailuraportit ja ryhmäkoosteet.