Everything DiSC -konfliktiprofiili

Miten ristiriidat valjastetaan tuottoisaksi yhteistyöksi?

Everything DiSC® Productive Conflict -konfliktiprofiili on alkuperäisen DiSC®-analyysin kolmas suomenkielinen profiili. Se lisää itsetuntemusta ja auttaa ymmärtämään henkilökohtaista toimintatapaa konfliktitilanteissa.

Uusi konfliktiprofiili

 • kuvaa sekä tuhoavaa että rakentavaa käyttäytymistä,
 • opettaa hallitsemaan konfliktitilanteita ja
 • auttaa luomaan henkilökohtaisen toimintamallin konfliktitilanteita varten.
 • Kohti parempaa itsetuntemusta

   

  Useimmille konfliktitilanteet ovat uhkaavia ja toimimme vaistojemme varassa. Konfliktitilanne laukaisee automaattiajatuksen, joka käynnistää tuhoavan reaktion. Mutta näin sen ei tarvitse olla.

  Toinen vaihtoehto on se, että opimme paremman itsetuntemuksen kautta tunnistamaan automaattiset ajatukset riittävän varhaisessa vaiheessa niin, että pystymme muotoilemaan ne uudelleen. Siten konfliktista tulee työkalu, joka mahdollistaa jotain sellaista, mitä muuten ei pystyisi saavuttamaan.

  • Konfliktitilanteet eri tyylisten ihmisten kanssa
  • Automaattiajatukset ja niiden tunnistaminen
  • Tuhoavat ja rakentavat konfliktit

  Käytettävyyttä lisäävät valmennustyökalut

  MyEverythingDiSC

  MyEverythingDiSC.com on DiSC-tuoteperheen henkilökohtainen online- ja mobiilipalvelu, joka mahdollistaa mm. rajattoman vertailuraporttien tekemisen.

  Vertailuraportti

  Vertailuraportti vie valmennuksen opit käytäntöön. Se on itsenäinen oma raporttinsa, joka perustuu kahden eri henkilön vastauksiin.

  Tiimiraportti

  Tiimiraportti luo kuvan tiimistä ja sen vuorovaikutuskulttuurista. Se auttaa hahmottamaan sekä tiimin että tiimiläisten erilaisuutta.

  Sertifioidu valmennustyökalujen käyttäjäksi

   

  Saat Everything DiSC® ja The Five Behaviors® -valmennustyökalut käyttöösi ottamalla osaa sertifiointivalmennukseen. Tutustu valmennuksiin ja niiden sisältöön.

  DiSC-sertifioitivalmennukset