Vertaa omaa johtamistapaasi parhaisiin johtamiskäytäntöihin

Everything DiSC® Work of Leaders -johtajuusprofiili mahdollistaa oman johtamistavan vertaamisen maailman parhaisiin johtamiskäytäntöihin. Se on syntynyt Wileyn vuosia kestäneen tutkimustyön tuloksena.

    • Sopii kaikille esimiehille tehtävästä riippumatta - johtaja on se, jolla on seuraajia.
    • Toimii hyvin kaikilla organisaation tasoilla.
    • On Wileyn kuuden vuoden kehitys- ja tutkimustyön tulos.

DiSC-tyyli ja johtamisen prioriteetit

Henkilökohtainen johtajuusprofiili koostuu vuorovaikutustapaa kuvaavasta DiSC-tyylistä sekä prioriteeteistä, jotka kuvaavat niitä asioita, joita pidämme tärkeänä ja joihin suuntaamme johtajina voimavarojamme. DiSC-tyyli kuvaa toimintatapaamme yleensä, kun taas prioriteetit kuvaavat tarkemmin toimintaamme juuri tiiminvetäjinä, esimiehinä tai johtajina.

Johtajuusprofiili haastaa kysymään

  • Mikä on oma johtamistyylini?
  • Millainen vaikutus toimintatavoillani on muihin ihmisiin?
  • Missä asioissa voin kehittyä?
  • Osaanko mukauttaa johtamistyyliäni tilanteen mukaan?
Johtajuusprofiili_cover

Käytettävyyttä lisäävät valmennustyökalut

MyEverythingDiSC

MyEverythingDiSC.com on DiSC-tuoteperheen henkilökohtainen online- ja mobiilipalvelu, joka mahdollistaa mm. rajattoman vertailuraporttien tekemisen.
Lue lisää

Vertailuraportti

Vertailuraportti vie valmennuksen opit käytäntöön. Se on itsenäinen oma raporttinsa, joka perustuu kahden eri henkilön vastauksiin.
Lue lisää

Tiimiraportti

Tiimiraportti luo kuvan tiimistä ja sen vuorovaikutuskulttuurista. Se auttaa hahmottamaan sekä tiimin että tiimiläisten erilaisuutta.
Lue lisää

Sertifioidu valmennustyökalujen käyttäjäksi

Saat Everything DiSC® ja The Five Behaviors® -valmennustyökalut käyttöösi ottamalla osaa sertifiointivalmennukseen. Tutustu valmennuksiin ja niiden sisältöön.

Kysy lisää