Ira Koivu

Ira Koivu

Viestintätoimisto Muna vai Kana Oy

ira.koivu@munavaikana.fi

+358 40 487 1118

munavaikana.fi

VTM Ira Koivu on viestintäasiantuntija ja vuorovaikutusvalmentaja, jolla on taustalla akateeminen viestintäkoulutus sekä yli 20 vuoden työkokemus journalismista, valtakunnallisesta viestinnästä ja sen johtotehtävistä.

Koivu on ollut toimittajana mm. Ilta-Sanomissa ja Helsingin Sanomissa sekä viestinnän johtotehtävissä Suomen kirjastoseurassa. Monipuolisen työuransa ansiosta Koivulla on tarjota valmennettavilleen työkaluja ja tarinoita, jotka herättävät teoriat eloon, huumoria unohtamatta.

  • työyhteisön vuorovaikutus
  • muutosjohtaminen: esimiesten ja johtoryhmien valmennukset
  • konfliktit, kohti rakentavaa innovointia


Ira Koivun vetämä tiimivalmennus auttoi työyhteisöämme oivaltamaan ja ymmärtämään erilaisuuttamme, toisten kohtaamista sekä työyhteisömme vuorovaikutusta. Päivän aikana löysimme työyhteisömme vuorovaikutuksen kannalta merkittäviä kehityskohteita, joita olemme voineet työstää eteenpäin.

– Hanna Åby, Näsinkulman Klubitalon johtaja, Sopimusvuori ry –


Iran DiSC-profiilien läpikäyntitilaisuus oli perusteellinen ja motivoiva. Hän oli saanut tiivistettyä asian selkeäksi ja tiiviiksi paketiksi. Suosittelen DiSC työkalua ja siihen liittyvää valmennusta kaikille aloittaville tiimeille. Yhteistyö saa näin loistava alun.

– Salla Alajoki, R&D Project Manager,
Vaisala Oyj –

Sertifikaatit