Wiley on nähnyt kovasti vaivaa tehdäkseen Everything DiSC –tuoteperhettä näkyvämmäksi ja tunnetummaksi. Yhtenä osana tätä brändiuudistusta uudistetaan myös Everything DiSC® –profiilien ja niihin liittyvien tukimateriaalien ilmettä.

Kaikkien Everything DiSC sovellusten ilmeet tullaan uusimaan seuraavan 1,5 vuoden aikana. Niin profiilit kuin fasilitointi KITit (=Wileyn tuottama, erillinen muistitikku, joka pitää sisällään valmennusmateriaaleja ja videoita) päivitetään uuteen ilmeeseen luonnollisesti maksutta.

Fasilitointi KITtejä ei ole automaattisesti kaikilla valmentajilla. Osa on saanut sen käyttöönsä sertifioinnin myötä, osa on lunastanut sen käyttöönsä erikseen.

Päivitykset tehdään sovelluskohtaisesti, joten joissain sovelluksissa saattaa olla muutoksia enemmän kuin toisissa. Ilmeen päivitykset aloitetaan aina englanninkielisistä materiaaleista ja muut kieliversiot tulevat hieman perässä.

Ensimmäisenä vuorossa on Everything DiSC Työyhteisöprofiilin englanninkielisen version ja siihen kuuluvan KITin sisällön ulkoasu. Näiden tuotteiden sisällöt pysyvät samana, mutta ulkoasu muutetaan vastaamaan uutta ilmettä. Nämä muutokset tehdään 14.11.2019. Huomioi tämä ajankohta, jos tulostat marraskuussa EPICistä englanninkielisiä Everything DiSC Workplace profiileita, jotta saat kaikki profiilit samalla ilmeellä.

Fasilitointi KITtien päivitykset ovat saatavilla 17.10.2019 alkaen. Jos omistat Everything DiSC Workplace Facilitation KITin englanninkielisen version, sinun tulee rekisteröidä tuote saadaksesi päivityksen käyttöösi. Tee rekisteröinti ennen 17.10.2019, sillä Wiley laittaa tuona päivänä suoraan KITin haltijoille sähköpostitse ohjeet päivityksen tekemiseen.