Everything DiSC® -sertifiointi – entistä monimuotoisempi ja helpompi omaksua!

Everything DiSC -sertifiointi on koulutus, jossa saat oikeuden käyttää maailman suosituinta vuorovaikutustyökalua omassa työssäsi – teettää ja tulkita profiileita sekä valmentaa tuoteperheen avulla!

Everything DiSC-valmentajavalmennuksen rakenne muuttui syksyn alussa. Lähikoulutus-moduuleita on kolme ja sertifiointikoulutuksia pidetään webinaareina.

Lisäksi must know DiSC-taitoja & tietoja on palasteltu helpommin omaksuttaviin osasiin, jotka nautitaan ennakkotehtävinä ja jälkikäteen soveltavina tehtävinä.

 

MLP on Suomen ainoa alkuperäisen ja tieteellisesti tutkitun Everything DiSC -tuoteperheen sertifioija.

 

Sertifiointiputkessa alkuun

Everything DiSC ”sertifiointiputki” alkaa kerran kuukaudessa. Ensimmäiseen Everything DiSC -työkalut ja tiimivalmennus -koulutuspäivään ilmoittaudutaan jo kuukautta aikaisemmin, jotta ajatukset saadaan viritettyä ennakkotehtävän avulla DiSC-taajuudelle.

On tärkeää, että sertifiointikouluttaja tuntee valmennettavan henkilön taustat ja tarpeen, jossa hän DiSCiä hyödyntää. Tämän vuoksi osallistujaa pyydetään vastaamaan myös ennakkotietokyselyyn.

 

Webinaarit ja verkko-oppimisympäristö tukenasi

Jotta ensimmäinen kohtaaminen saadaan jouhevasti alkuun, saat jo etukäteen perehtyä DiSC-taustaan ja tehdä oman DiSC-työyhteisöprofiilisi verkossa. Oppimisessa sinua auttaa MLP:n oma verkko-oppimisympäristö. Se on käytössäsi jälkikäteenkin omia valmennuksia tehdessäsi.

DiSC-profiilien tekniseen toteuttamiseen tarvitset jatkossa verkkoalustaa. Perehdytämme sinut tähän EPIC-nimiseen systeemiin kätevästi webinaarissa, samoin kuin DiSC-tutkimustaustaankin.

 

DiSC-esimiesvalmennuksella jatketaan

 

Toinen lähikoulutus Everything DiSC -esimiesvalmennus on suunnattu nimensä mukaisesti DiSC:in soveltamiseen esimiehen töissä. Opit muun muassa kartoittamaan ominaisuuksiasi tiiminvetäjänä ja vaikutuksiasi ihmisten sitoutumiseen ja motivaatioon.

Ennen kolmatta ja suosittua Johtamisen parhaat käytännöt -osiota perehdytään aihepiiriin webinaarin ja lukutehtävän avulla. Saat myös tehdä itsellesi Work of Leaders -profiilin, jonka purkamista harjoitellaan yhdessä.

 

Valmistut DiSC-valmentajaksi neljässä kuukaudessa

 

Everything DiSC-profiileja saat teettää jo ensimmäisen sertifiointikoulutuksen jälkeen, mutta kolmannen osion jälkeen olet virallisesti Everything DiSC-valmentaja.  Saat numeroidun valmentajasertifikaatin ja tulet osaksi Suomen suurinta yritysvalmentajaverkostoa! Jos etenet suunnitelman mukaisesti, valmistut noin neljässä kuukaudessa.

 

Sertifioitujan yllätysetu – valinnainen koulutus kaupan päälle

 

DiSC on mielenkiintoinen ja koukuttava tuttavuus. Jos haluat kolmannen koulutuksen jälkeen vielä syventää osaamistasi, tarjoamme sinulle yllätysetuna vielä valinnaisen koulutusosion, Toimiva työyhteisö, Erilaiset ostajat ja myyjät tai 360°-mittaus ja palautekeskustelut.

 

 

MLP-sertifiointilupaus

Me MLP:ssä haluamme, että valmentaja pystyy tarjoamaan omille asiakkailleen nopeita ja havaittavia tuloksia ihmisten yhteistyötaitojen lisääntymisessä. Siksi sertifioinnin tavoitteena on varmistaa riittävän syvä ja laaja ymmärrys DiSC-mallista ja siihen perustuvista profilointituotteista.

– Hannu Häyrinen, fasilitaattori & partner, MLP Modular Learning Processes Oy

 

Ilmoittaudu Everything DiSC-sertifiointiin

 

Hinta- ja lisätiedustelut asiakaspalvelustamme

 

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.