Everything DiSC Productive Conflict -profiili tulossa suomeksi


Meillä on ilo ilmoittaa, että Everything DiSC Productive Conflict – profiilia on alettu kääntää suomeksi. Kääntäminen on alkutaipaleella ja sille on varattu reilusti aikaa. Tavoitteena kuitenkin on, että tuote saataisiin markkinoille syksyksi 2019.  Mikäli käännösprosessi sujuu suunnitellusti, tämä on todennäköinen ajankohta julkaisulle. Pidätämme kuitenkin oikeuden aikataulumuutoksiin.

Jos mietit, mistä profiilissa on kyse, niin nimikin jo kertoo, että profiilissa syvennytään DiSCin avulla epäterveisiin konfliktin käsittelytapoihin. Ja tietysti myös siihen, miten nämä epäterveet tavat voidaan kääntää paremmin tuloksia tuoviksi menetelmiksi.

Taustalla on ajatus, että konfliktitilanteissa meissä ilmenee automaattisesti toimintatyyliimme liittyviä tuhoisia ajatuskulkuja. Kun saamme itsemme kiinni näistä mietteistä, sen sijaan, että toimisimme niiden mukaan, voimmekin kääntää suuntaa. Tällöin otetaan askel taaksepäin, käsitellään meissä syntynyt tunnetila ja muodostetaan uusi, kehittävämpi ajatus tilalle.

Nyt siis ajatukset vireille, missä yhteydessä Sinä hyödyntäisit ”konfliktiprofiilia”. Tiedotamme prosessin etenemisestä.