Etävalmennukset ovat tätä päivää

MLPn tarjonnassa sekä suomalaisia että kansainvälisiä etävalmennuksia

Verkkovalmennukset tulevat… vai tulivatko ne jo?

Vastaus on kyllä ja kyllä. Päämiehemme Wiley on jo pitkään järjestänyt Everything DiSC -sertifiointivalmennuksia etävalmennuksina. Nyt myös me voimme tarjota näitä valmennuksia asiakkaillemme. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että olitpa sitten missä tahansa, voit siitä huolimatta ottaa osaa sertifiointivalmennuksiin ja saada Everything DiSC Workplace -työyhteisöprofiilin käyttöösi.

Myös MLP:n suomenkielisille markkinoille suunnatut sertifiointivalmennukset tullaan ainakin osittain tekemään jatkossa etävalmennuksina (virusepidemian ajan valmennukset ovat kaikki etävalmennuksia). Saadut kokemukset puhuvat jo nyt sen puolesta. Otamme samassa yhteydessä asiaksemme tukea kaikkia niitä valmentajia, jotka vielä miettivät, miten etävalmennuksia rakennetaan ja toteutetaan.

Vain taivas rajana

Lähes kaikki on mahdollista. Sen lisäksi, että jaat tietokoneesi kuvaruutua, voit streamata videokuvaa (mahdollistaa fläpin käytön) ja piirtää padille. Käytännössä pystyt siis olemaan ”livenä” läsnä asiakkaasi kotitoimistolla, keittiössä tai jopa olohuoneen sohvalla. Moni asia on nyt kiinni vain omasta luovuudestamme.

Kuten kirjoitin tuoreimmassa blogissani, en väitä, että kaikki siirtyy verkkoon, mutta olen hyvin varma siitä, että osaamme tämän kaiken jälkeen paremmin arvioida, mitä kannattaa tehdä, miten ja missä… joillekin uusi toimintatapa on jo tuttua, mutta isolle osalle meistä tilanne on varsin uusi. On ollut mielenkiintoista havaita, että oma tapa toimia, jonka piti olla niin hyvä ja tehokas, ei ehkä ollutkaan se ainoa oikea toimintatapa. Vanha koira voi sittenkin oppia uusia temppuja.