Oletko jo tutustunut Etätyötaloon?

Etätyötalo™ kokoaa yhteen asiantuntijoiden näkemyksiä etätyöstä ja sen vaiku­tuksista työyhteisöjen johtamiseen ja tiimityöhön.

Etätyötalon uudet teemat julkaistaan kuukausittain. Helmikuun teemana on yhteyden luominen. Tutustu aiheen asiantuntijavieraisiin alla olevista videoista tai klikkaa itsesi Etätyöfoorumin sivuille: www.etatyofoorumi.fi

Helmikuun lähetys

Yhteyden luominen etätyössä

Vilja Laaksonen, Aava & Bangin toimitusjohtaja

Heidi "Hoo" Moilanen, Siemensin HR johtaja 

Helmikuun vieraat ovat vuorovaikutuksen ammattilaisia. Etätyössä olemme sanan varsinaisessa merkityksessä poissa toimistolta ja erossa kollegoista. Miten yhteyden luominen, vuorovaikutus onnistuu etänä?

Miten läsnäoloa ja yhteyttä rakennetaan etätyössä?

Vilja Laaksonen

Toimitusjohtaja, Aava & Bang Oy

"Johtaminen on viestintää. Johtaminen vaatii yhteyden rakentamista ja yhteyden johtamista. Hyvä johtajuus on kuuntelevaa, läsnäolevaa, ja arvostavaa."

Heidi Moilanen

HR johtaja, Siemens Osakeyhtiö

”Yhteys, yhteyden luominen, ja sen saaminen ja ylläpitäminen on entistä tärkeämpää. Jotta voimme olla yhteydessä itseemme, tarvitsemme muita.”

Tiina Antturi

Vastuullisuusjohta, SAP Nordics ja Baltics

”Haluaisin laajentaa läsnäolon käsitystä. Monikavaisuudessa olen läsnä toisen ihmisen todellisuudessa ja se toinen ihminen voi olla missä tahansa.”

Antti-Juhani Wihuri

Valmentaja, business coach ja mindfulness-ohjaaja, Mind at Work Oy

”Kuitenkin juuri aito, läsänäoleva ja vastavuoroinen kohtaaminen saa työyhteisöt kukoistamaan. Se on yhtestyön ja yhdessä onnistumisen tosi tärkeä energianlähde.”

Tätä pidän tärkeänä

Näyttökuva 2022-2-1 kello 19.19.03b

Vilja Laaksonen

"Uskon siihen, että kaikki tärkeä elämässä kytkeytyy vuorovaikutukseen. Esimerkiksi yrityksen visio, arvot ja strategia heräävät eloon viestinnän avulla."

Heidi

Heidi Moilanen

"Laita sun ajankäyttö, kalenteri kuntoon, niin että sä muistat sinne työpäivään, arkeen mitä sä elät, jättää aikaa ja tilaa myös itsellesi."

Etsitkö laadukkaita tiimityökaluja?

Book kopio2

Tilanne

Tutustu akateemisen kustannustoiminnan pioneerin Wileyn näkemyksiin siitä, miten pandemia muuttaa suhteita toisiimme, tapaamme kommunikoida ja tehdä yhteistyötä.

MLP360_kopio2

Mittaus

Uusi MLP360-mittausjärjestelmä mahdollistaa todella nopean ja joustavan mittaamisen, joka auttaa kehittämään niin yksilöitä, tiimejä kuin koko organisaatiotakin.

EDWP_kopio2

Toimeenpano

Pandemia korostaa yksilön roolia. Tiimiläisten toimintatapojen tunnistaminen on entistä tärkeämpää. Oletusten varassa ei voi toimia. Tutustu DNV-GL sertifioituun DiSC-profiiliin!

Otathan yhteyttä. Kerron mielellämme lisää Etätyöfoorumista, Etätyötalosta ja kaikista niistä mahdollisuuksita, joilla voimme auttaa teitä luomaan uutta arkea ja parempaa tiimikulttuuria.

Terhi Bisi

toimitusjohtaja, MLP

Terhi_pallo_300_72 kopio
Soita
Lähetä sähköpostia
  • info@mlp.fi
Laita postia

MLP Modular Learning Processes Oy

Äyritie 8 A (Alto-talo)

01510  Vantaa

Categories: Uncategorized