Oletko jo tutustunut Etätyötaloon?

Etätyötalo™ kokoaa yhteen asiantuntijoiden näkemyksiä etätyöstä ja sen vaiku­tuksista työyhteisöjen johtamiseen ja tiimityöhön.

Helmikuun lähetys

Yhteyden luominen etätyössä

Helmikuun vieraat ovat vuorovaikutuksen ammattilaisia. Etätyössä olemme sanan varsinaisessa merkityksessä poissa toimistolta ja erossa kollegoista. Miten yhteyden luominen, vuorovaikutus onnistuu etänä?

Miten läsnäoloa ja yhteyttä rakennetaan etätyössä?

Vilja Laaksonen

”Johtaminen on viestintää. Johtaminen vaatii yhteyden rakentamista ja yhteyden johtamista. Hyvä johtajuus on kuuntelevaa, läsnäolevaa, ja arvostavaa.”

Heidi Moilanen

”Yhteys, yhteyden luominen, ja sen saaminen ja ylläpitäminen on entistä tärkeämpää. Jotta voimme olla yhteydessä itseemme, tarvitsemme muita.”

Tiina Antturi

”Haluaisin laajentaa läsnäolon käsitystä. Monikavaisuudessa olen läsnä toisen ihmisen todellisuudessa ja se toinen ihminen voi olla missä tahansa.”

Antti-Juhani Wihuri

”Kuitenkin juuri aito, läsänäoleva ja vastavuoroinen kohtaaminen saa työyhteisöt kukoistamaan. Se on yhtestyön ja yhdessä onnistumisen tosi tärkeä energianlähde.”

Tätä pidän tärkeänä

Vilja Laaksonen

”Uskon siihen, että kaikki tärkeä elämässä kytkeytyy vuorovaikutukseen. Esimerkiksi yrityksen visio, arvot ja strategia heräävät eloon viestinnän avulla.”

Heidi Moilanen

”Laita sun ajankäyttö, kalenteri kuntoon, niin että sä muistat sinne työpäivään, arkeen mitä sä elät, jättää aikaa ja tilaa myös itsellesi.”

Etsitkö laadukkaita tiimityökaluja?

Tilanne

Tutustu akateemisen kustannustoiminnan pioneerin Wileyn näkemyksiin siitä, miten pandemia muuttaa suhteita toisiimme, tapaamme kommunikoida ja tehdä yhteistyötä.

Mittaus

MLP:n toimiva työyhteisö 360º mittaus

Toimeenpano

Pandemia korostaa yksilön roolia. Tiimiläisten toimintatapojen tunnistaminen on entistä tärkeämpää. Oletusten varassa ei voi toimia. Tutustu DNV-GL sertifioituun DiSC-profiiliin!

Otathan yhteyttä. Kerron mielellämme lisää Etätyöfoorumista, Etätyötalosta ja kaikista niistä mahdollisuuksita, joilla voimme auttaa teitä luomaan uutta arkea ja parempaa tiimikulttuuria.

Terhi Bisi

Toimitusjohtaja

0440 556 376

terhi@mlp.fi

Terhi Bisi