disc_sertfiointi

Mikä on DiSC-sertifiointi?

Everything DiSC -valmentajavalmennus eli DiSC®-sertifiointi koostuu yhdestä kokonaisesta ja kahdesta puolikkaasta koulutuspäivästä. Must know -DiSC -tiedot ja taidot karttuvat lisäksi webinaarien ja verkkotehtävien avulla.

Valmennukset järjestetään pääosin MLP:n tiloissa Vantaan Aviapoliksessa. Valmennusryhmän osallistujat voivat tulla kaikki samasta yrityksestä tai ryhmä voi koostua eri yritysten ihmisistä.

 

 

Kolme pakollista + yksi vapaavalintainen

Ensimmäinen päivä Everything DiSC -työkalut ja tiimivalmennus on kaikille saman sisältöinen. Sisältö rakentuu vuorovaikutteisen keskustelun sekä käytännön harjoitusten ympärille.

Tutustut ensimmäisessä päivässä
– DiSCin taustaan ja teoriaan,
– omaan profiiliin,
– järjestelmiin, joita hyödynnetään DiSCin kanssa työskennellessä sekä
– tiimivalmennuksen perusteisiin.

Opit mm. miten hyödynnät PikaDiSC -kortteja valmennuksessa tai miten saat parivertailuraportista eniten irti. Ennen kaikkea opit uuden tavan puhua erilaisuudesta ja saat työkalun keskustelujen käynnistämiseen.

 

Tästä eteenpäin sertifiointiprosessi jatkuu  Everything DiSC -esimiesvalmennuksen  ja Johtamisen parhaat käytännöt -koulutuksilla.

Neljännen vapaavalintaisen koulutuksen saat valita oman kiinnostuksesi mukaan.

 

DiSC-profiileja saat teettää asiakkaillasi jo ensimmäisen koulutuspäivän jälkeen

 

Aloituspäivän jälkeen aloitat opitun viemisen käytäntöön, saat teettää ja purkaa Everything DiSC-harjoitusprofiileja esim. omassa lähipiirissäsi. Kokemus osoittaa, että DiSCin vieminen arkeesi ja työhösi helpottuu, kun saat otettua härkää sarvista heti ensimmäisen valmennuspäivän jälkeen.

MLP tarjoaa tätä varten kaksi Everything DiSC -työyhteisöprofiilia, kaksi valmentajan liitettä ja tarvittavat vertailuraportit.

Puolipäiväisten valmennusmoduulien sisältöjä on mahdollista valita oman kiinnostuksen ja tarpeiden mukaan: esimerkiksi 360-mittaus ja palautekeskustelut tai Erilaiset ostajat ja myyjät -moduulit ovat olleet suosittuja.

 

 

MLP auttaa sinua käynnistämään omat DiSC-valmennuksesi!

Koko sertifiointiprosessi kestää yleensä noin 3-4 kuukautta, jonka aikana voit kuitenkin jo toteuttaa omia valmennuksia.

MLP Oy kulkee sertin aikana ja sen jälkeen rinnallasi. Avuntarpeiden ilmaantuessa asiakaspalvelumme auttaa sinua löytämään oikean tavan tehdä ja toteuttaa DiSC-valmennuksia.

 

Lue lisää sertifioinnista ja ilmoittaudu mukaan!

Kysy sertistä asiakaspalvelusta,  info(at)mlp.fi tai soita 098811778