DiSC palautteen antamisen apuna

Me MLP:llä pidämme valmennusten sisällöt ajan tasalla ja uusimme niitä tarpeen mukaan. Rakennamme myös täysin uusia valmennuskokonaisuuksia selkeyttääksemme, miten laajasti Everything DiSC –tuotteet ovat hyödynnettävissä jokapäiväisessä  arjessamme. Näistä lähtökohdista on syntynyt uusi valmentajavalmennus DiSC ja palaute.

 

Me suomalaiset olemme tyypillisesti kansaa, joka reagoi asioihin vain, kun jokin on pielessä. Palautteen antaminen, saaminen ja vastaanottaminen kuuluvat vain harvan jokapäiväiseen elämään, vaikka ne ovat olennaisia asioita ihmisten ja työyhteisöjen kehittymisen kannalta. Palautteen antamista pidetään esimiesasemassa olevien tehtävänä ja vaikka se onkin johtamisen tärkeä työkalu, palautteenanto kuuluu silti meidän kaikkien vastuulle. Usein sana palaute saa kuitenkin negatiivisen kaiun ja meidän täytyy erikseen mainita, jos palaute onkin positiivista.

 

Me haluamme edistää palautteen antamisen ja saamisen kulttuuria. Hyvä uutinen on, että palautteen antaminen on taitolaji ja sitä voi harjoitella. Sen avulla autamme toinen toistamme kehittymään. Tuomme saataville valmennuskokonaisuuden, jossa palautteen antamista harjoitellaan DiSCin näkökulmasta. Erilaisia käyttäytymistyylejä edustavat ihmiset tarvitsevat palautteensa eri tavoin esitettyinä ja DiSCin avulla tuomme tähän konkretiaa, jota voi siirtää helposti omaan arkeen.

 

DiSC ja palaute tulee osaksi Everything DiSC sertifiointiprosessia ja myös jo sertifioituneilla valmentajilla on mahdollisuus osallistua tähän puolenpäivän mittaiseen valmentajavalmennukseen (á 495 alv 0%). Ensimmäinen toteutus on tammikuussa, jonka pidämme pilottina.

 

Pilottivalmennukseen (25.1.2019) etsimme valmentajaverkostostamme 12 innokasta valmentajaa, jotka pääsevät kokemaan päivän sisällön maksutta. Edellytyksenä on, että osallistujilla on pohjana Everything DiSC –sertifiointi ja osallistujat sitoutuvat antamaan palautetta päivän sisällöstä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kiinnostuit, varaa paikkasi laittamalla sähköpostia terhi@mlp.fi