Digitaalinen työkalu helpottaa nykyaikaisen valmennuksen tekemistä

Kerroimme aiemmin, että MLP teki yhteistyösopimuksen Humap Softwaren kanssa. Saimme mahdollisuuden rakentaa valmennusprosessit verkkoon ja viedä ne sitä kautta keskelle ihmisten arkea. Erilaisuuden sanoittaminen saadaan entistä tehokkaammin osaksi jokapäiväistä toimintaa, kun sitä varten on oikeanlainen alusta. Alustan nimi on HowSpace.


Tämän yhteistyön hedelmänä olemme rakentaneet DiSCin perusvalmennuksen HowSpaceen ja olemme nyt valmiita esittelemään tuotosta valmentajaverkostollemme. Alustaan rakennetut sisällöt pohjaavat ajatukseen jossa yksittäisten profiilien teon sijaan viemme profiilit ihmisten arkeen prosessina, jossa voivat vuorotella lähi- ja virtuaalitapaamiset sekä verkon kautta tehtävät harjoitukset. Järjestelmä tukee kaikkia näitä vaiheita.  


Alusta on edullinen, helppo käyttää ja tarjolla kauttamme kaikille sertifioituneille valmentajille. Alustassa olemassa olevat sisällöt voi ottaa itselleen käyttöön, niitä saa räätälöidä ja sinne voi myös tuoda omia sisältöjä.


Järjestämme aiheen tiimoilta webinaarin 13.3. klo 10-11 ja 3.4. klo 10-11, jossa esitellään niin alustaa kuin sinne luotuja sisältöjäkin. Webinaari on luonnollisesti maksuton. Ilmoittaudu mukaan laittamalla sähköpostia terhi@mlp.fi. Lisätietoja alustasta voit tiedustella: sami@mlp.fi