Caset

Alma Media - yhteistyötaitojen kehittäminen

Media-alan muutosten vuoksi Alma Medialla on haluttu kehittää yhteistyötaitoja Everything DiSCin avulla: ”Kun toimiala muuttuu, tarvitaan uudenlaista osaamista ja omaa toimintatapaa täytyy osata mukauttaa”, kertoo konsernin HR-kehittäjä Joni Mäkinen.

Esimiehen arkea HYKS Akuutissa

HYKS Akuutin professori ja toimialajohtaja Maaret Castrén on tottunut viemään muutosta läpi koko uransa ajan. Akuuttilääketieteen asiantuntija ei pelkää haasteita tai hämmenny ristiriidoista yksikkönsä kiivastahtisessa arjessa.

Mehiläinen Työelämäpalvelut - vuorovaikutus työyhteisökonfliktien ennaltaehkäisyssä

Mehiläinen Työelämäpalveluiden työterveyspsykologi Anu Siika-Aho bloggaa vuorovaikutustyylien tunnistamisesta työyhteisökonfliktien ehkäisemiseksi.

”Tykkään siitä, että DiSC tekee vuorovaikutustavat näkyviksi. D-tyypit tajuavat, että C-ihmiset voivat oikeasti jäädä pureskelemaa sanottuja asioita. D:t ymmärtävät palata C-tyyppien kommentteihin syventymisen jälkeen. Kahdenvälisissä konflikteissa DiSCin sanasto avaa nopeasti silmät omalle ja toisen käyttäytymistyylille.”

Nordea - esimies-alais -keskustelut

Nordeassa esimiehen ja alaisen kuukausikeskusteluissa voidaan käydä läpi DiSCin tarjoamasta näkökulmasta sellaisia tilanteita, joita olisi muuten hankala sanoittaa.

”Miksi tilanne siinä asiakastilanteessa päättyi niin kuin se päättyi? Millainen oli asiakkaan tyyli, miten sinä siihen reagoit? Mikä oli vahvuutesi siinä tilanteessa?”

Lue Anne Kamajan haastattelu.

Siemens Osakeyhtiö - palveluliiketoiminnan muutosvalmennus

Telia - yhteinen kieli löytyi

 

”Me Telialla haluamme parantaa asiakaskokemusta ja yksi olennainen tekijä siinä on vuorovaikutus. Jotta voimme tarjota ihmisille apuja tähän haasteeseen, pitää ymmärtää, miten vuorovaikutus toimii. Siksi tarvitsimme DiSC-työkaluja”, kertoo Teemu Tuunainen.

Haaga Helia AMK - DiSC myyntityön koulutusohjelmassa

Alko - DiSC työhyvinvoinnin kehittämisessä

 

Alkon henkilöstön kehittämispäällikkö Anu Henttonen: ”Olimme  oman yksikkömme kanssa tiimivalmennuksessa. Se oli konkreettista. Saimme henkilökohtaiset DiSC®-profiilit ja niiden kautta työstimme tiimien kehittämissuunnitelmia.”

Halonen - DiSC asiakkaan tarpeen ymmärtämisessä

Metropolia - DiSC ammattikorkeakoulujen käytössä

Carlson - esimiesten ja myyjien valmennukset

 

”Avoimuus organisaation toimintatavoissa ja kommunikoinnissa on lisääntynyt. Toiminnan ohjaamisessa käytettävän tiedon ymmärtäminen on parantunut ja sitä kautta ohjattavuus helpottunut. Johtamiskulttuurin muutos alkaa näkyä päivittäisessä toiminnassa.” Toimitusjohtaja Kyösti Karhusen haastattelussa lisää muutoksesta.

Rema Partners - työkalu voimavarojen hallintaan

”Jälkeenpäin tajusin, että omat prioriteetit olivat päälaellaan ja loppuun palaminen väistämätöntä. Sitten kuulin DiSC:n vaikutuksesta itseymmärryksen ja omien rajojen tajuamiseen. Mitkä ovat tarpeeni, mistä nautin ja miten haluan asioita tehdä. Kun näkee oman tilanteen DiSC:n avulla, voi tehdä korjausliikkeitä.”

Talent Vectia - valmennus arjen muuttamiseen

MLP