Kohti uutta vuosikymmentä


Ei aikaakaan, kun Suomen Turku julistaa taas joulurauhan. On aika istua alas summaamaan kuluneen vuoden tapahtumia. Ilman kiirettä ja arkihuolia.

Aivan kohta käsillä on myös uuden vuosikymmenen ensimmäinen kevätkausi. Ihmeellistä eikö totta? Näin pimeän keskellä sitä ei aina muista, eikä edes ymmärrä. Mutta kalenteria on uskominen.

Uusia tuulia


Uusi vuosikymmen tuo mukanaan paljon uutta. Päämiehemme Wiley ilmaisi kuluvan vuoden alussa oman tahtotilansa olla alansa ykkönen maailmassa. Ja se näkyy kaikessa heidän tekemisessään juuri nyt.


Ehkä merkittävin tulevan vuoden uutuus on uusi profiili. Vuoden 2020 aikana Wileyn on määrä julkaista uusi Everything DiSC Agile EQ -tunneälyprofiili.  


Toinen iso uudistus koskee koko Everything DiSC -tuoteperheen ilmeen uudistusta. Profiilit päivittyvät uuteen ilmeeseen pikkuhiljaa ja Wileyn tuottamissa markkinointimateriaaleissa voi jo törmätä päivitettyyn ilmeeseen.


Wileyn käynnissä olevat uudistukset vaikuttavat luonnollisesti myös meihin täällä Suomessa. Juuri nyt käynnissä on MLP:n nettisivujen uudistus. Käytännössä saamme täysin uudet sivut, joiden keskeinen tavoite on kuvata entistä paremmin työelämän muutosta kohti kommunikoivaa ja luottamuksen varaan rakentuvaa tiimikulttuuria. Uudet sivut on määrä julkaista viimeistään ensi vuoden alussa.

Keväällä vuorossa on eDiSC-aineistopankki, jonka tulee myös vasta uutta ilmettä. Myös sisältöön tullaan kiinnittämään huomioita. Se on tarpeellista, sillä profiilien määrän kasvaessa, myös aineistojen määrä kasvaa, mikä tuo uusia haasteita aineistojen löydettävyydelle.

Tärkein asia juuri nyt


Koska uusimme MLP:n nettinäkyvyyden, tarkoittaa se myös valmentajaverkosto-osion uusimista. Sitä varten tarvitsemme sertifioituneilta valmentajiltamme päivitetyt tiedot ja uudet kuvat. Lisätietoa löydät MLP:n joulukuun valmentajakirjeestä.

Hyvää joulunaikaa ja loppuvuotta toivottaen,


Sami